16.2.16

Dins la campanya "SOM GENT DE PROFIT"

TALLER DE CONSERVES AMB EXCEDENTS DE FRUITA I VERDURA

Compartirem  receptes i consells per aprofitar els excedents de fruita i verdura que podem tenir a casa o com aprofitar al màxim la fruita madura que ens queda oblidada a la fruitera. Aprendrem diverses tècniques per a conservar aliments com la congelació, el bany maria, conserva en sal, en oli, al natural... A part de treure’n major profit dels aliments descobrirem com podem ser més creatius a la cuina! 
Taller gratuït i impartit per Isi Torres. Per a més informació i inscripcions 93 8186928 o molidelfoix@smmonjos.cat

DATA: Dijous 25 de febrer
HORA: de 18 a 20h
LLOC: Molí del Foix

TALLER "CUINA D'APROFITAMENT DE TEMPORADA"

Tant la manca de temps, com el temps de crisi actual, obliguen a replantejar-nos la manera de cuinar. La Irene ens ensenyarà com treure el màxim partit dels aliments de temporada, així com a aprofitar parts dels aliments que s’acostumen a llençar, i a fer un ús creatiu de les sobres que tinguem.

Taller gratuït i impartit per Irene Gelpí, autora de diversos llibres ("Guía práctica de Salud y Nutrición, el camino de la vida", "La cuina vegetariana fàcil", "La cuina àrab", "A la cuina tot s'aprofita", "Les millors receptes de la cuina vegetariana" i "Estalvia, és gratis!"). Resident a l’Alt Penedès, ha impartit nombrosos tallers i xerrades parlant dels temes sobre els quals escriu.
Per a més informació i inscripcions 93 8186928 o molidelfoix@smmonjos.cat

DATA: Dijous 10 de març
HORA: de 18 a 20h
LLOC: Molí del Foix


Durant la realització de la campanya contra el malbaratament alimentari  "SOM GENT DE PROFIT" a Santa Margarida i els Monjos del 16 de febrer al 20 de març, en tots els establiments de restauració adherits podràs emportar-te el menjar dels àpats que no t'hagis acabat.

Els diumenges 21 de febrer, 6 i 20 de març d'11 a 13h trobareu una dinamització de la campanya al mercat setmanal.

També pots participar en la recollida d'idees i propostes de reaprofitament d'aliments, a través de les bústies i butlletes col·locades als equipaments municipals o a través de l'adreça molidelfoix@smmonjos.cat
Entraràs al sorteig de tres àpats per a 2 persones, en algun dels establiments adherits a la campanya!
El sorteig es realitzarà el 30 de març durant el matí.